Despre blog

Frustrari, vise, imagini derizorii ale realitatii si revolte minuscule ale spiritului, franturi din viata si fracturi ale existentei… Daca ceva vi se pare interesant, controversat sau nelalocul lui, va astept sa discutam.

3 thoughts on “Despre blog

 1. Salut Sfinte!

  Ce surpriza am avut sa-ti gasesc blogul. Am vazut intai melodiile si mi-am amintit de casetele din liceu, dupa care am citit poeziile si parca te vedeam recitand la ora de romana.
  Am incercat sa te sun pe 1 octombrie pe numarul de fix (ala care e ca al tatalui meu in afara de 2 cifre) dar din pacate nu mai exista.
  Imi pare rau ca nu ti-am gasit blogul mai devreme pt ca am fost in Bucuresti acum 2 saptamani.
  Deocamdata sunt in State pana in septembrie dupa care ma intorc la Londra sa lucrez. S-ar putea sa ma vad cu Vlad Bucur care e in Canada si cu Valorica daca are drum pe aici (stii ca sta in San Diego).
  V-ati intalnit anul trecut de 10 ani? Mi-ar fi placut sa vin dar nu as fi reusit din cauza scolii oricum. Poate la 15 sau 20 ­čÖé
  Hai scrie-mi despre tine.

  Al tau fost coleg de banca,
  C.

 2. In afara de restul, care e tacere, mai sunt cateva lucruri ce ar merita totusi un nume..
  in trecere pe aici am citit scurta ta recenzie la cartea lui Vonnegut, si mi-am adus aminte de placerea cu care l-am citit; am trecut si eu, adica, printr-un cutremur artificial de timp, pentru care iti sunt dator..poate ne mai intalnim:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.