February 29

Povestea unei viziuni…

Steve Jobs a fost un om înaintea timpului său. Chiar dacă n-a inventat leacuri-minune sau mijloace de transport ecologice, a lăsat moştenire o tehnologie care a schimbat fundamental modul de a comunica între noi. Dincolo de orice controversă, legată de produsele sale sau de personalitatea lui tumultoasă, o carte despre viaţa şi ideile acestui om poate deveni oricând o lectură interesantă şi, poate, inspiraţională.

Biografia lui Steve Jobs e disponibilă la vânzare şi în România,  exclusiv la Emag. Costă 85 de lei, dar dacă veţi dori şi niscaiva electronice  de acolo (nu neapărat produse de Apple), trebuie să ştiţi că orice comandă de peste 1500 de lei se lasă cu un exemplar cadou din această carte.

“Timpul este limitat, nu-l pierde trăind viaţa altcuiva. Nu te lăsa prins în teoriile altora. Nu lăsa opiniile zgomotoase ale altora să-ţi acopere vocea interioară. Şi cel mai important, să ai curajul să-ţi urmezi inima şi intuiţia. Într-un fel, cele două ştiu ce vrei să devii. Toate celelalte sunt pe planul al doilea.”


Tags: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted February 29, 2012 by admin in category "Lecturi de seara", "Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.