Starea manualului: de căcat…

Ioana a primit manualele pentru primul an de gimnaziu. Nu numai că nu se poate învăţa pe ele, de rupte şi mâzgălite ce sunt, dar am simţit nevoia sinceră să ne spălăm pe mâini după ce le-am atins. Oricum, ni s-a pus în vedere să le cumpărăm pe restul. (Dar fără grabă, că s-ar putea să se răzgândească profesorii şi să predea după alte manuale.)

Va întrebaţi, probabil, de ce le-am primit. Răspunsul oficial, prin vocea învăţătoarei, a fost: “Ca să nu stea în depozit peste vară”. Poftim?! Da ce ia foc depozitul, de la caniculă?

Vă invit să vă clătiţi ochii cu “minunăţiile” cu pricina (faceţi clic pentru mărire, că e păcat să pierdeţi detalii…)

manualeV_1_resize manualeV_3_resize

manualeV_4_resize manualeV_5_resize manualeV_6_resize manualeV_2_resize

Desigur, am găsit deja şi câteva “perle”, bineînţeles că şi-au bătut joc de istorie, dar au aglomerat religia (ne mai gândim dacă o lăsăm să facă religie din clasa a cincea), dar despre astea vom mai avea timp sa vorbim…

2 thoughts on “Starea manualului: de căcat…

  1. Stimata Doamna,

    Cartile din fotografii sunt intr-o stare minunata! Au coperti! Daca vedeti ce a primit baiatul meu pentru clasa a III-a la Liceul German din Bucuresti veti ramane uimita. Mai mult, cartile de baza – adica romana pentru minoritati si matematica nu au fost retiparite de ani de zile, ca atare nici nu avem de unde le cumpara.

    Succes!

    Raluca Harpau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.