Text de furie cumpătată…

Bineînţeles. Nici motivul pentru care fac numărătoare inversă muzicală pe blog n-a scăpat de scrutinul societăţii.

De ce faceţi asta pe fugă ? Pare ceva făcut din interes. Pentru că, indiferent cum am face-o, rezultatul e acelaşi. Viteza e dată doar de necesitatea împlinirii unui vis.  Da, puteţi să-i spuneţi interes. E mai cinstit să ai interese în viaţă, decât să le distrugi pe ale altora.

De ce faceţi asta într-o zi de joi ? Pentru că atunci am fost programaţi. (Dacă se putea, o făceam a doua zi după depunerea actelor). Pentru că n-are rost să încurcăm sâmbăta unor tradiţionalişti.

De ce nu faceţi petrecere ? Pentru că n-avem chef de aşa ceva. Ştim că ne aflăm în mijlocul unui popor care şi-o trage la mănăstire şi petrece cu mici lângă morminte, dar când îţi ţâţâie fundul că vrei casă, n-ai chef să petreci. Oricum, sfatul nostru e să vă aşteptaţi la o noapte în bar, cu rock’n’roll. Fără costume apretate şi muzică lăutărească.

De ce nu respectaţi importanţa momentului ? Nu negăm importanţa tradiţiilor, dar avem “prostul obicei” de a trăi în aşa fel încât să ne placă. Faptul că veniţi la cununie nu înseamnă nimic dacă uitaţi de noi după aceea. Ştiţi cum e, ce rost are să faci o nuntă fastuoasă, cu jurăminte nemaiuzite de iubire, dacă a doua zi îţi baţi nevasta ?

Mai erau şi alte întrebări, dar sunt prea furios ca să fiu mai puţin sec de atât. Totuşi, nimeni nu ne-a întrebat: BĂ, DA VOI VĂ IUBIŢI ?

P.S. Vio a primit un mesaj pe YM: “Deci v-aţi hotărât să vă uniţi destinele”. Răspunsul a fost pe măsură: “Destinele ni le-am unit de multă vreme. Acum semnăm doar actul necesar celorlalţi să-şi confirme că e adevărat.”

http://cristianpavel78.wordpress.com/2009/05/22/au-mai-ramas-6-zile/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.