Un weekend plin de invataminte…

weekend.jpg1. In Romania se traduc si carti bune, desi controversate. Iar eu am avut placerea sa-mi cumpar doua dintre acestea. E vorba de “Himera credintei in Dumnezeu“, de Richard Dawkins si, mai ales, “Versetele Satanice“, scrisa de Salman Rushdie.

2. La pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Am vrut sa vedem si noi City Mall. Am fost total dezamagiti. Magazinele sunt naspa, Diverta e inghesuita (Ce blasfemie !), restaurantele sunt putine si nespectaculoase si atmosfera exterioara relativ sumbra. De saptamana viitoare, inapoi la Bucuresti Mall.

3. Ca sa treci puntea te faci frate si cu dracul. Apropo de atmosfera sumbra… Am luat un taxi, sa mergem la Unirii, dar… soferul asculta manele. Dar erau incet si am suportat, ca deh… vizavi era Cimitirul Bellu.

4. Trebuie sa iei in calcul ca la o pizzerie ca lumea poti sa nu gasesti bere… Asta s-a intamplat la Pomodoro Cafe. Totusi, am reusit sa nu ne enervam, dat fiind faptul ca mancarea si servirea lor a fost mereu exceptionala. Pur si simplu, ne-am ridicat si am plecat.

5. …in vreme ce la alta, nu poti sa iutesti pizza decat cu ulei, motiv pentru care, desi buna, iti pica mai greu la stomac. Si am mancat la Pizza Horoscop. Atmosfera cool (cu exceptia taranilor romani si italieni cu bani si fite) si pizza bunicica. Pacat totusi ca n-am avut la dispozitie sosul acela cu rosii si ardei iute de la Pomodoro…

UPDATE: Fratele lui Vio imi atrage atentia ca pizza se iuteste cu ulei. Iute, evident. Deci, noi n-am avut ulei iute, da ? Si chiar daca era iute, cred ca tot la rosii ramaneam.

6. Somnul de dupa-amiaza e o mana cereasca. Am dormit ca un prunc, cu calculatorul deschis cu tot.

7. La Cartoon Network mai sunt si filme bune. Mai ales ca am dat cu aspiratorul. Am stat cu gura cascata la Fred si Barney, care se incuscreau.

8. Esti mai linistit atunci cand nu ai 9,3 milioane de euro in cont. Biletul castigator la loto s-a jucat la o agentie de pe Mihai Bravu, la un kilometru si ceva de noi. Nu stiu de ce, dar asta ma lasa rece.

9. Caragiale n-a murit. Daca nu existau destule dovezi in acest sens, le-am avut ieri, la congresul Partidului Conservator.

10. TVA-ul e o problema si pentru mafia din fotbal. Jucatorul de fotbal e o marfa in toata regula, nu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.